TRÆNINGSMÅTTER

En Træningsmåtte er hele fundamentet for en god start på din træning. En Tyk Træningsmåtte er ubetinget det vigtigste træningsudstyr, og det første du skal anskaffe dig. En Træningsmåtte er grundlaget for rigtig mange træningsøvelser, samt opvarmning, udstrækning, Yoga Træning, Genoptræning, Holdtræning, Hjemmetræning, Core Træning, ja kort sagt, alle former for træning og træningsøvelser.

Er det ligegyldigt hvilken Træningsmåtte jeg køber, og kan de bruges til samme?

Nej, det er bestemt ikke ligemeget hvilken Træningsmåtte du køber. Der er stor forskel på tykkelse og kvalitet, og er det en Træningsmåtte eller en Yogamåtte du skal træne på? Se alle Yogamåtter her.

Nogle anvender en Træningsmåtte som Yogamåtte, det virker for nogle, men langt fra de fleste. En Træningsmåtte er en del tykkere, de Træningsmåtte, der sælges her på Maxis.dk er alle 1.5 cm Tykke. Det mener vi er alt for tykt til Yoga Træning. Til Yoga, er det en stor fordel med en noget tyndere Yogamåtte, da Yoga Træning kræver balance, og et fast greb i gulvet. En Tyk Træningsmåtte, giver støtte mod gulvet, men du har ikke den kontakt til gulvet der giver en god balance. Så ved Yoga Træning er en Yogamåtte det bedste.

Noget af det allervigtigste når du køber en Træningsmåtte, det er tykkelsen. Der findes shops der sælger Træningsmåtter så tynde at det er ubrugelige, men de gør det for at kunne sælge dem rigtig billigt. 

En Træningsmåtte skal mindst være 1,5 cm tyk, det giver både god støtte når du ligger og laver dine gulvøvelser, men den får også mere vægt, hvilket gør den ligger stabilt på dit underlag. Derfor, køb aldrig en Træningsmåtte på under 1,5 cm i tykkelse. Længde og bredde kan også variere, men er ikke så vigtigt. 

Hos Maxis.dk er alle vores Træningsmåtter 1,5 cm. Tykke, så er du sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Køb din Træningsmåtte fra NORDIC POWER® i mange forskellige farver her hos Maxis.dk
https://maxis.dk/collections/traeningsmaatter

En Tyk og Lækker Fitnessmåtte fra NORDIC POWER, og også en god ide at have til din hjemmetræning. Om det er Kettlebell, Bodypump Udstyr, Vægtstangssæt eller andet Træningsudstyr du træner med, så er en Træningsmåtte tæt på uundværlig. Køb dit Nye vægtstangssæt her.

Core Træning på en Træningsmåtte med Træningselastikker, er en klassiker og bør alle have stiftet bekendtskab med. Køb dine Træningselastikker her.

Vi anbefaler altid en Træningsmåtte når du laver dine Træningsøvelser med Kettlebell. Der er disse fordele, nogle Kettlebell Træningsøvelser foregår liggende på en Træningsmåtte, andre Træningsøvelser på knæ, men en Træningsmåtte har også den praktiske fordel, den beskytter dit gulv mod stød fra en kettlebell

Se mange Gode Tilbud på Kettlebell Fra NORDIC POWER, til din hjemmetræning her. 

Her får du lige nogle Gode Træningsøvelser med en Træningsmåtte og en Kettlebell.

Kettlebell Goblet Squats:
Russian Kettlebell Swings:
Kettlebell Deadlifts:
Kettlebell Lunges:
Kettlebell Turkish Get-ups:
Kettlebell Halos:
Kettlebell Renegade Rows:
Kettlebell Sit-ups:

Der findes et utal af gode Træningsøvelser på en Træningsmåtte. Kun fantasien sætter grænser, du kan altid tilføre mere Træningsudstyr for at gøre din træning, både sjovere, mere udfordrende og alsidig. Vigtigst er blot du holder dig igang.

Rigtig god fornøjelse med din nye Træningsmåtte.

Maxis.dk