God og stærk storm paraply finder du tilmed billig her

Som dansker er man nødt til at acceptere, at man i periode vil få helt utrolige regnskyl. Samtidig vil man også hurtigt lære, at regnen oftest melder sig, når det er mest upassende. Det vil sige, når man for eksempel skal spille golf eller udføre andre udendørs aktiviteter.

Mangler du en stærk paraply i din hverdag så køb grå golfparaply

Her er de fleste danskere heldigvis ofte forberedt og med denne store grå golf paraply, vil du altid kunne redde selv den mest regnfulde dag på golfbanen både med en opfriskende farve, men også muligheden for at holde sig nogenlunde tør under dagens spil.

Da denne grå golf paraply har en diameter på 133 cm, og har derfor den perfekte størrelse, når man skal spille golf, men også i andre sammenhænge, da den er tilpas stor til, at man kan føle, at man står i læ, men fortsat ikke så stor, at den bliver upassende og besværlig at gå rundt

Grå golf paraply få den leveret frem til GLS pakkeshop for blot 39 Kr.

En grå, sort, petrol, navy blå eller hvid paraply af god kvalitet kan rede dagen. Dog har denne smarte stormparaply ikke kun den perfekte størrelse med sine 133 cm, grå golf paraply har også en vægt på 650 gram, hvilket på mange måder er den perfekte vægt, da den ikke vejer for meget til at have med i tasken, men fortsat vejer nok til, at den er af ordentlig kvalitet, og ikke kollapser ved første brug.

Paraplyen har et skaft af glasfiber, men har et EVA handle, som gør det utrolig komfortabelt og behageligt, når man skal bære rundt på paraplyen mange timer i træk.

Grå golf paraply polyester dug i grå sørger for, at man kan holde sig tør, mens man fortsat udstråler solskin og optimisme, hvilket virkelig kan lyse en mørk og grå dag op, særligt hvis den havde lagt op til, at solen skulle skinne fra en skyfri himmel.

At investere i en grågolf paraply af god kvalitet kan være en god idé

Denne smarte golf paraply koster 259 kr., hvilket virkelig viser den gode kvalitet, men som fortsat ikke er specielt dyrt, hvis man overvejer, hvor mange år en god paraply kan holde. Derudover er en storm paraply noget, der aldrig stopper med at kunne friske dagen op.

Informationer om paraplyen.

Den smarte stormparaply har en skærm med en diameter på 133 cm.

Grå paraply vejer kun 650 gram.

Materiale som denne smukke grå paraply er fremstillet af er metal og polyester

Billig fragt til GLS pakkeshop kun 39 Kr.

Denne smukke grå golf paraply fået også i andre farver fx, en navy blå, sort, hvid, petrol udgave, dem kan du finde ved at klikke på billedet nedenfor.

Stor grå golf paraply med kæmpe skærm på 133 cm køber du her med nem fragt. Bestil den store paraply her med billig GLS fragt 39 Kr. Se mere her.