/ Værelse og effekter

Værelse og effekter

Du skal bo i det anviste værelse. Det er personalet, som bestemmer, hvor du skal bo. Du skal holde dit værelse, inventaret rent og pænt samt aflevere det i samme stand, som du modtog det i.
Du må ikke bore eller slå søm i væggene eller lave andre ændringer i bygningernes konstruktion. Du må ikke uden personalets tilladelse installere andet inventar end det, som er på værelset, eller fjerne inventar uden personalets tilladelse eller ødelægge inventaret.
Du må ikke lave mad på værelset, og du må ikke have elektriske husholdningsapparater på værelset herunder mikrobølgeovn, kogeplader, el-koger. Dog må du godt være i besiddelse af hårtrimmer, føntørrer mv. på dit værelse.
Ved misligholdelse af rengøring på værelset, kan personalet besluttet at bruge centrets rengøringshold til rengøring af værelser.
Du må på eget ansvar have egne nødvendige effekter på dit værelse. Andre effekter kan medbringes i den udstrækning, der er plads til det på værelset.
Du må ikke medbringe større indbo uden personalets tilladelse. Effekter som du ikke kan få udleveret kan opbevares påudrejsecentrets lager, dog må det ikke fylde mere en, hvad der kan placeres på en palle svarende til 1 m3.

Du skal være opmærksom på at der er flere genstande der ikke er tilladt på centret, se listen over forbudte genstande og effekter her
 
Se mere om
 Værelset bliver tømt

Hvis du ikke har været tilstede på centret i 3 dage uden lovlig grund, vil dit værelse blive tømt.
Dine ejendele vil blive pakket og opbevaret på depot i 3 måneder.
Vender du tilbage efter dit værelse er tømt, kan du ikke påregne at få dit gamle værelse igen

 
Udrejsecenter Kærshovedgård | Kærshovedgård 17, 7430 Ikast  | Tlf.: 72556100